Waarom een tafelvoetbaltafel met glasplaat kopen?

Een tafelvoetbal tafel met glasplaat is extra sterk. De glasplaat is van onbreekbaar glasgemaakt. De speel bak en de poten zijn van dikke en stevige materialen gemaakt waardoor hij zeer robuust en “hufter proof” is. Verder hebben ze zwaar uitgevoerde stangen met gegoten poppetjes. Door de glasplaat zijn de poppetje en ballen ontoegankelijk en blijven ze dus langer heel. Ook vliegen de balletjes tijdens een fanatiek spelletje op de tafelvoetbal tafel met glasplaat niet in het rond. Dit is dus extra veilig. Het speelveld en de poppetjes worden beschermd tegen stof en vuil waardoor u extra lang van de tafelvoetbal tafel met glasplaat kunt genieten. Deze tafelvoetbal tafels met glasplaat zijn door zijn stevigheid, spelcomfort en duurzaamheid bij uitstek geschikt voor openbare plaatsen zoals buurthuizen, scholen, kantines, werk, speeltuinen en andere openbare gelegenheden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

De verschillen tussen de voetbaltafels met glasplaat?

Alle tafelvoetbaltafels met glasplaat zijn geschikt voor openbaar gebruik. Uiteraard zit er wel verschil in kwaliteit. Over het algemeen geldt hoe zwaarder de materialen die gebruikt zijn hoe hoger de kwaliteit en hoe duurzamer de tafelvoetbaltafel met glasplaat is. Omdat ze allemaal van hoge kwaliteit zijn, kunt u uiteraard ook kijken naar de kleur en de uitstraling. We hebben altijd wel een design die bij u past. Sommige van deze modellen hebben ook de optie muntinworp. Hiermee dient er voor elk spel €. 0,50 of €. 1,- betaald te worden. Ze kunnen eventueel ook op vrij spel gezet worden. Er zijn ook modellen die speciaal geschikt zijn voor buitengebruik. De gebruikte materialen zijn weerbestendig. Echter raden wij een het gebruik van een hoed hierbij wel aan.

Hoewel alle tafelvoetbal tafels van hoge kwaliteit en uiterst duurzaam zijn, is de Roberto Sport College Pro Cover de lichtste uitvoering. Toch is deze al sterk genoeg voor op scholen en andere instellingen. Hij zal echter minder duurzaam zijn als onze andere modellen. Alle andere tafelvoetbaltafels met glasplaat die hieronder vermeld staan zijn van absolute topkwaliteit en staan garant voor jarenlang speelplezier.

Nu de juiste keuze

Bekijkt u rustig alle tafels en vergelijk de specificaties én de uitstraling. Zo kunt u vast een juiste keuze maken. Lukt het u toch niet, dan staan onze specialisten graag voor uw klaar om u te adviseren. Zo kunt u altijd de juiste keuze maken die bij uw wensen past. Wanneer u besteld houdt u er dan aub rekening mee dat de meeste van de tafelvoetbaltafels met glasplaat een wat langere levertijd hebben. Over het algemeen kunt u uw bestelling na één week verwachten soms kan het oplopen tot ongeveer 3 weken omdat de tafel speciaal op bestelling wordt gemaakt.