Een Roberto Sport voetbaltafel kopen

De Roberto Sport voetbaltafels worden geproduceerd in Italië en zijn er alleen in het hogere segment. Dit betekend dat alle Roberto Sport tafels van hoge kwaliteit zijn voor jaren lang intensief speelplezier. Alle Roberto Sport voetbaltafels voldoen aan de Europese Speelgoed Veiligheidseisen. De Roberto Sport Voetbaltafels zijn exclusief op bestelling te verkrijgen. De levertijd van deze tafels is doorgaans 1 tot 3 weken. Deze tafels zijn niet standaard in Nederland op voorraad.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

Welke kwaliteit Roberto Sport voetbaltafel?

Door de hoge kwaliteit maakt u met elke Roberto Sport voetbaltafel altijd de juiste keuze. Alle tafels staan garant voor jarenlang speelplezier. Uiteraard zit er wel verschil in afwerking, duurzaamheid en kwaliteit. Zo beginnen ze met een mini tafel die geschikt is voor de kleine kinderen maar wel uiterst duurzaam. Gevolgd door de Family en Scout serie. Hier zijn hoge kwaliteit materialen gebruikt en een speelveld van (onbreekbaar)glas. Deze modellen zijn geschikt voor intensief thuis gebruik. De Roberto Sport College heeft alles van een professionele tafel maar dan zonder muntinworp en kan dus op scholen, kantines en andere openbare ruimtes geplaatst worden. De College Pro heeft nog een extra stevig afgewerkt onderstel waardoor hij nog beter tegen een fanatiek potje tafelvoetbal kan. De Pro-cover heeft als extraatje de glasplaat over het speelveld heen. De Flexy heeft een uniek opklapbaar onderstel waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. De Roberto Sport is een absolute topper als het gaat om kwaliteit en stabiliteit. Door de stelvoetjes is hij overal waterpas te plaatsen. Vanaf de New Champ zijn het allemaal praktisch onverwoestbare tafels met bijvoorbeeld extra opties als een glasplaat over het speelveld, een muntinworp systeem of officieel goedgekeurde tafels door de ITSF (International Table Soccer Federation) voor officiële wedstrijden.

Nog meer opties en keuzes

Er zijn ook speciale Roberto Sport voetbaltafels die geschikt zijn om buiten te plaatsen; de Roberto Sport Summer lijn. Deze zijn beschikbaar zowel met of zonder glasplaat en met of zonder muntproever. Tevens is er bij de meeste modellen ook een ruime keuze mogelijk in diverse kleuren zodat er voor ieder de juiste kleur bij zit. Informeer ook naar de mogelijkheden voor persoonlijke bedrukking. Ten slotte kunt u bij de meeste tafelvoetbaltafels ook kiezen voor extra sterke doorlopende stangen of extra veilige telescoopstangen waarbij de stang niet uit de andere kant van de tafel komt. Wij begrijpen dat de keuze enorm is en staan dan ook graag voor u klaar om u te begeleiden naar een passende tafel voor uw wensen.