Een FAS voetbaltafel kopen.

De FAS tafelvoetbaltafels zijn voort gevloeid uit al meer dan 50 jaar ervaring en geschiedenis. In 1964 richtte Alfonso en David Pendezza FAS Pendenzza op waarin deskundige handen en moderne productietechnieken samen kwamen. De hoge duurzaamheid en het prachtige design zijn gemaakt in Italië. FAS Pendezza draagt zorg voor de uitstekende afwerking van elke tafelvoetbaltafel. De Italiaanse uitstraling nodigt uit om direct te gaan spelen. Inmiddels worden de tafels wereldwijd in 38 verschillende landen verkocht.

Waarom een FAS Pendezza Voetbaltafel?

De FAS Pendenzza tafelvoetbaltafels worden gemaakt in Italië waardoor van hogere kwaliteit zijn dan veel tafels uit het verre oosten. Er zijn zelfs twee modellen binnen het FAS assortiment; de National Team en de Tournament, geschikt en gekeurd voor Italiaanse tafelvoetbaltoernooien. Door de hoge klant tevredenheid en continue productinnovaties blijven de FAS voetbaltafels van hoge kwaliteit. Door de ruime keuze en de uitstekende prijskwaliteitsverhouding is er voor bijna iedereen een geschikte FAS voetbaltafel in ons assortiment te vinden.

De verschillende FAS modellen en mogelijkheden.

De FAS Voetbaltafels beginnen bij onze middenklassers van 5 sterren tot de topkwaliteit van 9 sterren. Het verschil in kwaliteit is met name te zien in het gewicht van de gebruikte materialen, hoe zwaarder de FAS voetbaltafel hoe hoger de kwaliteit en duurzaamheid. De afwerking van het speelveld en de stangen bepaald de speelkwaliteit. Een gezandstraalde glasplaat zorgt voor optimale balcontrole. Doorlopende stangen zijn doorgaans steviger dan telescopische stangen. Maar telescopische stangen zijn net weer extra veilig omdat ze er niet aan de andere kant van de voetbaltafel weer uitkomen. Bekijk ook eens de verschillende lagers en het aantal lagers voor optimaal speelplezier.

Uiteraard is er ook nog keuze uit diverse opties zoals een 360 graden draaibare keeper hiermee kan de keeper helemaal rond draaien. Ook kunt u kiezen voor een muntinworpsysteem hiermee kan er een bijdrage geleverd worden voor elk spel. Er zijn tevens een aantal modellen met een opklapbaar onderstel zodat hij gemakkelijk even weg te zetten is. Een paar modellen zijn geschikt om buiten te plaatsen al raden wij dan wel een speciale hoes aan. Veel van deze modellen kunnen ook gemaakt worden met een speciale print of opdruk zodat hij bij u in de kantine past of het een leuk relatie geschenk kan zijn. Houdt u dan wel rekening met een langere levertijd. Tenslotte is er nog de keuze of u er één met of zonder glazen afdekplaat wilt. Hiermee zorgt u ervoor dat er geen ballen kwijt kunnen raken en deze ook niet in de rondte kunnen vliegen tijdens een fanatiek potje tafelvoetbal. Wij begrijpen dat er zoveel keuze is dus als u er onverhoopt toch niet uitkomt kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. FAS Tafelvoetbal tafel Party met telescopische stangen
 2. FAS Tafelvoetbal tafel Party met telescopische stangen
 3. FAS Tafelvoetbal tafel Smile
 4. FAS Tafelvoetbal tafel Smile met telescopische stangen
 5. FAS Tafelvoetbal tafel Charme
  € 574,99
  Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
  Verwachte levertijd indien voorradig : 1 - 3 werkdagen
 6. FAS Tafelvoetbal tafel Charme
 7. FAS Tafelvoetbal tafel Smart
 8. FAS Tafelvoetbal tafel Fun Wenge
 9. De tafelvoetbal FAS fun komt nu in een moderne uitvoering, namelijk de Black Tulip. Deze semi-professionele tafelvoetbal komt in de wit/zwart uitvoering, inclusief wit glazen speelveld. Dankzij de verchroomde 16mm telescoopstangen is er eveneens aan het
 10. FAS Tafelvoetbal tafel Smart met telescopische stangen
 11. FAS Tafelvoetbal tafel Fun Wenge met telescopische stangen
 12. FAS Tafelvoetbal tafel Fun Wenge met telescopische stangen
 13. FAS Tafelvoetbal tafel Tournament
 14. FAS Tafelvoetbal tafel Sky Outdoor Blauw Wit
 15. FAS Tafelvoetbal tafel Tournament met telescopische stangen 2.0 PS
 16. FAS Tafelvoetbal tafel Club
  € 798,99
  Leverbaar: Uitverkocht
  Verwachte levertijd indien voorradig : Onbekend, ongeveer 3 weken
  Deze tafels worden op bestelling geproduceerd in Italië
 17. FAS Tafelvoetbal tafel Micro
  € 798,99
  Leverbaar: Uitverkocht
  Verwachte levertijd indien voorradig : Onbekend, ongeveer 3 weken
  Deze tafels worden op bestelling geproduceerd in Italië
 18. FAS Tafelvoetbal tafel Tournament
 19. FAS Tafelvoetbal tafel International Team wedstrijd tafel
 20. FAS Tafelvoetbal tafel Sky Outdoor Blauw Wit
 21. FAS Tafelvoetbal tafel Mundial
 22. FAS Tafelvoetbal tafel Mundial met telescopische stangen
 23. FAS Tafelvoetbal tafel San Siro met telescopische stangen
 24. FAS Tafelvoetbal tafel San Siro
 25. FAS Tafelvoetbal tafel International Team wedstrijd tafel met telescopische stangen

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2