Uitgebreid assortiment Buffalo voetbaltafels

Er is een ruim assortiment Buffalo voetbaltafels voor u beschikbaar gesteld. Zo zijn er mini voetbaltafels die overal gebruikt kunnen worden. Ze kunnen zelfs mee op vakantie. De kleine Buffalo voetbaltafels zijn geschikt voor kinderen tot 12 jaar en voor matig intensief gebruik. Tevens hebben we mooie middenklassers die geschikt zijn voor intensief thuis gebruik en met name geschikt voor volwassen. Ook zijn er professionele Buffalo voetbaltafels die uitermate geschikt zijn voor openbare ruimtes zoals scholen, kantines, jeugdcentrums of andere instellingen. Deze hebben soms zelfs de mogelijkheid om met muntinworp te worden besteld. Heeft u toch niet zoveel ruimte dan kunt u er uiteraard voor kiezen om een opklapbare tafelvoetbal tafel te nemen. Deze nemen minder ruimte in beslag wanneer ze niet gebruikt worden. Tenslotte bieden zij modellen aan die speciaal geschikt voor buitengebruik. De materialen hiervan zijn weerbestendig en uiterst duurzaam. Door de vele keuzemogelijkheden kunnen wij ons voorstellen dat u er toch niet zelf uit komt. Kijkt u dan gerust bij onze kieswijzer voor meer informatie, of u kunt zich richten tot onze klantenservice waar een van onze specialisten graag voor u klaar staat.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Voetbaltafels van sport en spel specialist Buffalo

In 1923 is Buffalo gestart als Amsterdams familiebedrijf en een specialist in biljart tafels. Door hun kwaliteit is Buffalo vanaf het begin af aan dé leverancier van Pooltafels in West-Europa. Zij zijn heel snel uitgegroeid als specialist is sport en Spel. Buffalo levert nu ook over de hele wereld hun sport en spel artikelen. Nog steeds groeien zij door als leverancier van grote, maar vooral duurzame kwaliteitsproducten. Inmiddels hebben zij een ruim assortiment en leveren onder andere Buffalo Voetbaltafels, maar ook veel andere speeltafels, sport- en spelattributen  en trampolines. Alle producten die zij leveren zijn A-merken waardoor de kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd zijn. Buffalo onderscheidt zich als leverancier door de scherpe prijzen, het uitgebreide aanbod en de hoge kwaliteit.

Wat is tafelvoetbal?

Tafelvoetbal is eigenlijk een beetje gelijk aan het gewone voetbal. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren in de goal van de tegenstander. De tafel is in totaal voorzien van 22 spelers, 11 voor elk team. Deze spelers zitten op stangen bevestigd en hebben een gelijkwaardige opstelling zoals in het gewone veld voetbal; één keeper, twee verdedigers, vijf middenvelders en drie aanvallers. Het spel kan worden gespeeld met 2 spelers of met 4 zodat er in 2 teams gespeeld wordt.