Voetbaltafels van sport en spel specialist Buffalo.

In 1923 is Buffalo gestart als Amsterdams familiebedrijf en een specialist in biljart tafels. Door hun kwaliteit is Buffalo vanaf het begin af aan dé leverancier van Pooltafels in West-Europa. Zij zijn heel snel uitgegroeid als specialist is sport en Spel. Buffalo levert nu ook over de hele wereld hun sport en spel artikelen. Nog steeds groeien zij door als leverancier van grote, maar vooral duurzame kwaliteitsproducten. Inmiddels hebben zij een ruim assortiment en leveren onder andere Buffalo Voetbaltafels, maar ook veel andere speeltafels, sport- en spelattributen  en trampolines. Alle producten die zij leveren zijn A-merken waardoor de kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd zijn. Buffalo onderscheidt zich als leverancier door de scherpe prijzen, het uitgebreide aanbod en de hoge kwaliteit.

Wat is tafelvoetbal?

Tafelvoetbal is eigenlijk een beetje gelijk aan het gewone voetbal. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren in de goal van de tegenstander. De tafel is in totaal voorzien van 22 spelers, 11 voor elk team. Deze spelers zitten op stangen bevestigd en hebben een gelijkwaardige opstelling zoals in het gewone veld voetbal; één keeper, twee verdedigers, vijf middenvelders en drie aanvallers. Het spel kan worden gespeeld met 2 spelers of met 4 zodat er in 2 teams gespeeld wordt. 

Welke tafel is geschikt voor u.

Er is een ruim assortiment Buffalo voetbaltafels voor u beschikbaar gesteld. Zo zijn er mini tafels die overal gebruikt kunnen worden. Ze kunnen zelfs mee op vakantie. De kleine Buffalo voetbaltafels zijn geschikt voor kinderen tot 12 jaar en voor matig intensief gebruik. Tevens hebben we mooie middenklassers die geschikt zijn voor intensief thuis gebruik en er zijn modellen die uitermate geschikt zijn voor openbare ruimtes. Deze hebben zelfs de mogelijkheid om met muntinworp te worden besteld. Door de vele keuzemogelijkheden kunnen wij ons voorstellen dat u er toch niet uit komt. Kijkt u dan gerust bij onze kieswijzer, of u kunt zich richten tot onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)

 1. Buffalo Mini voetbaltafel Explorer
 2. Buffalo Voetbaltafel Winner
 3. Buffalo Voetbaltafel Shoot
 4. Buffalo Voetbaltafel Glory opklapbaar
 5. Buffalo Multi speltafel Game-Mania 4 in 1
 6. Buffalo voetbaltafel Blue Explorer
 7. Buffalo voetbaltafel Black Bandit II
 8. Buffalo Voetbaltafel Terminator
 9. Buffalo Voetbaltafel Big Brother
 10. Buffalo Voetbaltafel Champion
 11. Buffalo Voetbaltafel Libero
 12. Buffalo Voetbaltafel Libero met Telescopische stangen
 13. Buffalo Outdoor voetbaltafel Storm F1
 14. Buffalo Voetbaltafel Precision
 15. Buffalo Outdoor voetbaltafel Storm F2
 16. Buffalo Voetbaltafel Tournament Inclusief Gratis Muntproever
 17. Buffalo Outdoor Voetbaltafel Storm F3 inclusief muntproever

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)