Een voetbaltafel kiezen:

Zoekt u een tafel voor volwassenen of voor (kleine) kinderen?


- De tafels van ongeveer €. 100,- zijn het best geschikt voor kinderen.


- De tafels vanaf ongeveer €. 200,- zijn het best geschikt voor grotere kinderen en volwassenen. Deze zijn van hogere kwaliteit, hebben dikkere stalen stangen (vaak massief) en zijn hoger en groter, voelen veel degelijker aan en spelen veel beter. Geschikt voor intensief gebruik.

- De tafels vanaf ongeveer €. 400,- zijn het best geschikt voor scholen, bedrijven, instellingen en openbaar gebruik: deze zijn van veel hogere kwaliteit, hebben dikke stalen stangen (vaak massief) en zijn hoger en groter voelen, veel degelijker aan en spelen veel beter. De omkasting is veel zwaarder en duurzamer. Ook zullen deze beter bestand zijn tegen intensief sportief gebruik.

- Bij veel modelen kan er voor telescopisch of massieve / vaste stangen worden gekozen, telescopische stangen zijn veiliger enworden vaak gekozen bij gebruik voor kinderen en de massieve stangen worden vaak gebruikt bij wedstrijden.

- Ook kan er een keuze gemaakt worden voor tafels voor binnen ook wel indoor genoemt, of wanneer een tafel buiten gebruikt gat worden kan er worden gekozen voor een buiten tafel, ook wel outdoor genoemt.

- Wanneer de tafel in een openbare ruimte word ingezet kan er worden gekozen voor een tafel met muntinworp, zo kunnen de gebruiks kosten worden gedekt.

- wedstrijd / cafe

hoogte   kindere bep leeftijdlengte

ruimte

gewenste kleur

printpopenkleur


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .