De kwaliteit van de tafelvoetbal tafel merken

Er zijn verschillende tafelvoetbal tafel merken, maar de kwalitatieve merken weten zich goed te onderscheiden. Wij hebben er dan ook voor gekozen om enkel kwaliteitsproducten in ons assortiment op te nemen, zodat wij voor u altijd een product naar zijn waarde kunnen leveren. Dit wil niet zeggen dat onze tafels allemaal van dezelfde kwaliteit zijn en allemaal even goed zijn. Natuurlijk hebben wij binnen de tafelvoetbal merken verschillende kwaliteiten, zoals bijvoorbeeld een basis tafel en een professionele tafel. Hier zit natuurlijk een groot verschil in wat betreft stevigheid en degelijkheid. Meestal kunt u aan de gebruikte materialen en de zwaarte van de tafel de kwaliteit redelijk bepalen. Al onze modellen van de verschillende tafelvoetbal merken hebben wij ingedeeld in kwaliteitsklassen. Hoe meer sterren de voetbaltafel krijgt hoe hoogwaardiger deze is afgewerkt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 211

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 211

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De verschillende merken tafelvoetbal

De Tafelvoetbal merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen, zijn allemaal kwaliteitsproducten (hierin geldt natuurlijk wel; elk product naar zijn waarde). Zo hebben wij onder andere Buffalo, Deutcher Meister, FAS, Garlando, Heemskerk, Roberto Sport en Topshot in ons assortiment opgenomen. De meeste van deze tafelvoetbal merken hebben dan ook een uitgebreide keuze in tafelvoetbal tafels en hebben tafels uit het goedkopere segment, maar ook in het meer professionele segment. Zo bent u dus niet merk afhankelijk om een geschikte voetbaltafel te kunnen vinden.

Van thuis model tot wedstrijd model

Voor ieder budget kunnen wij een geschikte tafel leveren, zo hebben wij al mini tafel voetbaltafels vanaf ca. €25,-. Uiteraard geldt hier ook over het algemeen de regel, hoe hoger de prijs des te hoger de kwaliteit van de tafel. De voetbaltafels tot ca. €500,- zijn ideaal voor thuis gebruik, en zullen daar zeker goed hun diensten kunnen bewijzen. Let ook op de maat van de tafel omdat kleine tafels niet echt geschikt zijn voor volwassenen maar vooral voor kinderen. Vanaf ca. €500,- beginnen al de goede professionele tafelvoetbal tafels, deze zijn in openbare ruimtes inzetbaar. Zo kunnen deze tafels onder andere worden ingezet op scholen in de kantines en bij instanties. Maar ook op de werkvloer is dit een leuk stukje afleiding van de dagelijkse sleur die soms het werk met zich mee brengt, na een potje tafelvoetbal kunnen de collega’s weer met goede zin aan de slag! Let er dan wel op dat de voetbaltafels groot genoeg zijn. Komt u er zelf toch niet uit dan kunt u natuurlijk terecht bij één van onze adviseurs die u graag een handje helpen met het maken van de juiste keuze.