De originele Deutscher Meister

De Deutscher Meister werd gefabriceerd in Fuerth, Duitsland. Hier promootte Bud Wachter, eerste sergeant bij het Amerikaanse leger, de Deutscher Meister Voetbaltafel. Later bleef hij in Duitsland werken en zorgde voor exclusieve verkoop van Deutscher Meister aan het Amerikaanse leger. Er werd geleverd in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Noord Afrika en Spanje. Later tevens naar de Verenigde Staten. Duizenden voetbaltafels werden er verkocht in tien jaar tijd. Momenteel heeft Bud Wachter zijn eigen bedrijf. De Deutscher Meister tafelvoetbaltafel is in de randstand dé tafel om mee te spelen. Ook is deze mooie kast met zijn elegante onderstel door zijn uitstraling en degelijkheid veruit de meest populaire tafelvoetbaltafel in de randstad.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Waarom de Deutscher Meister tafelvoetbaltafel?

Bij tafelvoetballand.nl heeft u ruime keuze in de verschillende Deutscher Meister tafelvoetbaltafels. Zo bieden wij de Young Line, Profi, Luxe Line en Champion de Luxe aan. Het verschil in uitvoering tussen deze voetbaltafels zit hem met name het gewicht van de gebruikte materialen en om enkele extra opties die zijn toegevoegd. Alle Deutscher Meisters zijn verkrijgbaar in het zwart en naturel/eiken. De Young Line, krijgen bij ons maar liefst 8 sterren de Profi zelfs 9 sterren en de Luxe Line, en Champion de Luxe zelfs 10 sterren. Dit betekend dat zij allemaal absolute topkwaliteit bieden voor jaren lang speelplezier voor thuis, op het werk of andere plaatsen waar hij veel en intensief gebruikt gaat worden. Deze kwaliteit komt met name uit de mooie maar vooral zware kast, het elegante maar ook sterke onderstel, de dikke doorlopende vaste stangen die door speciale kogellagers lopen. De vrijwel onverwoestbare gegoten poppen maken de Deutscher Meister voetbaltafel helemaal af. Naast de topkwaliteit hebben ze ook een zeer elegante en representatieve uitstraling waardoor hij overal prachtig tot zijn recht kan komen.

Nu de juiste keuze maken

Om een keuze te maken tussen één van deze prachtige lijnen Deutscher Meister  kunt u hieronder verder kijken en de modellen vergelijken. Kies de kwaliteit, de opties en de kleur en bestellen maar. Binnen maximaal 8 werkdagen kunt u de tafel verwachten. Meestal is dit veel sneller. Hij wordt standaard in een doos geleverd maar wij kunnen hem ook gemonteerd leveren. Kijk bij de individuele tafels voor de opties. Komt u er onverhoopt toch nog niet uit dan kunt u natuurlijk contact opnemen met één van onze specialisten. Zij staan graag voor u klaar om u te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Wilt u toch verder kijken bij één van onze andere merken dan kan dat natuurlijk ook.