Waarom een Garlando voetbaltafel kopen?

De Garlando voetbaltafels worden al sinds 1954 geproduceerd en zijn sindsdien echte toppers en hebben hun stempel gedrukt op de tafelvoetbalwereld. Naast voetbaltafels produceert Garlando ook hoogwaardige pooltafels en airhockeytafels. Met zoveel jaren ervaring en verkoop van hun voetbaltafels in meer dan 30 landen behoort Garlando zeker tot één van de marktleiders. Door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, hun vernieuwende productiemethoden in combinatie met uitstekende vakmanschap zijn de Garlando voetbaltafels overal geroemd. Niet voor niets is Garlando hoofd leverancier van wedstrijdtafels aan verschillende tafelvoetbalbonden. Een Garlando tafel staat voor jarenlang speelplezier.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De verschillende kwaliteiten en mogelijkheden van de Garlando tafels

In Nederland is Garlando ook één van de grootste producenten. Door het uitgebreide aanbod binnen het Garlando assortiment hebben wij voor vrijwel iedereen een passend model. Zo hebben wij tafelmodel Garlando voetbaltafels. Deze komen zonder onderstel en zijn op bijna elke tafel te gebruiken. Verder hebben we ook de basis klasse van 3 en 4 sterren. Dit zijn kleinere modellen minder zwaar uitgevoerd. Met name geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Vanaf 5 sterren zijn ze ook geschikt voor volwassenen. Vanaf 7 sterren zijn ze tevens geschikt voor bijvoorbeeld op kantoor. Vanaf 8 sterren kunnen ze zelfs meestal openbaar en professioneel gebruikt worden. Vanaf 9 sterren is er bij de meeste tafels de optie voor een muntproever en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Alle tafels hebben een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Naast de verschillende kwaliteiten zijn er tevens verschillende opties te kiezen. Zo bieden wij Garlando tafelvoetbaltafels aan voor binnen, maar ook voor buiten. Ook hebben we opklapbare modellen, deze zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Voor de veiligheid zijn de meeste tafels ook met telescopische stangen te verkrijgen zodat de stangen niet aan de andere kant van de tafel uit komen. Wilt u toch iets steviger, kies dan voor solide doorlopende stangen. Heeft u de hoogste verwachtingen van een voetbaltafel kies dan voor de officiële wedstrijdtafels die zijn goedgekeurd door de zijn goedgekeurd door de ITSF (International Table Soccer Federation).

Nu de juiste keuze

Door ons ruime aanbod hebben wij voor ieders budget en wens een passende Garlando voetbaltafel. Wij begrijpen het wanneer u, door het uitgebreide assortiment, er niet meer helemaal uitkomt. Daarom staan onze specialisten graag voor u klaar. Zij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze. Ten slotte zijn de veel Garlando voetbaltafels optioneel te bedrukken naar eigen wens zodat het mooi in elke ruimte past. Vraag direct naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.