Waarom een Garlando voetbaltafel kopen?

De Garlando voetbaltafels worden al sinds 1954 geproduceerd en zijn sindsdien echte toppers en hebben hun stempel gedrukt op de tafelvoetbalwereld. Naast voetbaltafels produceert Garlando ook hoogwaardige pooltafels en airhockeytafels. Met zoveel jaren ervaring en verkoop van hun voetbaltafels in meer dan 30 landen behoort Garlando zeker tot één van de marktleiders. Door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, hun vernieuwende productiemethoden in combinatie met uitstekende vakmanschap zijn de Garlando voetbaltafels overal geroemd. Niet voor niets is Garlando hoofd leverancier van wedstrijdtafels aan verschillende tafelvoetbalbonden. Een Garlando tafel staat voor jarenlang speelplezier.

De verschillende kwaliteiten en mogelijkheden van de Garlando tafels.

In Nederland is Garlando ook één van de grootste producenten. Door het uitgebreide aanbod binnen het Garlando assortiment hebben wij voor vrijwel iedereen een passend model. Zo hebben wij tafelmodel Garlando voetbaltafels. Deze komen zonder onderstel en zijn op bijna elke tafel te gebruiken. Verder hebben we ook de basis klasse van 3 en 4 sterren. Dit zijn kleinere modellen minder zwaar uitgevoerd. Met name geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Vanaf 5 sterren zijn ze ook geschikt voor volwassenen. Vanaf 7 sterren zijn ze tevens geschikt voor bijvoorbeeld op kantoor. Vanaf 8 sterren kunnen ze zelfs meestal openbaar en professioneel gebruikt worden. Vanaf 9 sterren is er bij de meeste tafels de optie voor een muntproever en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Alle tafels hebben een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Naast de verschillende kwaliteiten zijn er tevens verschillende opties te kiezen. Zo bieden wij Garlando tafelvoetbaltafels aan voor binnen, maar ook voor buiten. Ook hebben we opklapbare modellen, deze zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Voor de veiligheid zijn de meeste tafels ook met telescopische stangen te verkrijgen zodat de stangen niet aan de andere kant van de tafel uit komen. Wilt u toch iets steviger, kies dan voor solide doorlopende stangen. Heeft u de hoogste verwachtingen van een voetbaltafel kies dan voor de officiële wedstrijdtafels die zijn goedgekeurd door de zijn goedgekeurd door de ITSF (International Table Soccer Federation).

Nu de juiste keuze

Door ons ruime aanbod hebben wij voor ieders budget en wens een passende Garlando voetbaltafel. Wij begrijpen het wanneer u, door het uitgebreide assortiment, er niet meer helemaal uitkomt. Daarom staan onze specialisten graag voor u klaar. Zij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze. Ten slotte zijn de veel Garlando voetbaltafels optioneel te bedrukken naar eigen wens zodat het mooi in elke ruimte past. Vraag direct naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Garlando voetbaltafel F-mini met Telescopische stangen
 2. Garlando voetbaltafel F-mini Holland met Telescopische stangen
 3. Garlando voetbaltafel F-zero met Telescopische stangen
 4. Garlando voetbaltafel F-zero Holland met Telescopische stangen
 5. Garlando voetbaltafel F-1
 6. Garlando voetbaltafel F-1 met telescopische stangen
 7. Garlando voetbaltafel F-1 Goal met telescopische stangen
 8. Garlando Multiplay 12in1 tafel 4ft
 9. Garlando voetbaltafel F-10
 10. Garlando voetbaltafel F-20 opklapbaar
 11. Garlando voetbaltafel F-20 Evolution opklapbaar
 12. Garlando voetbaltafel F-100 met telescopische stangen
 13. Garlando voetbaltafel G-100
 14. Garlando voetbaltafel G-100 met telescopische stangen
 15. Garlando voetbaltafel G-200
 16. Garlando voetbaltafel G-200 met telescopische stangen
 17. Garlando voetbaltafel G-500
 18. Garlando voetbaltafel Champion opklapbaar
 19. Garlando voetbaltafel Master Pro opklapbaar
 20. Garlando voetbaltafel F-200 Evolution
 21. Garlando voetbaltafel F-200 Evolution met telescopische stangen
 22. Garlando voetbaltafel G-500 met telescopische stangen
 23. Garlando voetbaltafel G-500 Grijs Eiken
 24. Garlando voetbaltafel G-2000 Blauw
 25. Garlando voetbaltafel G 2000 Grijs Eiken

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3