Outdoor Tafelvoetbaltafel kopen.

In ons ruime assortiment voetbaltafels hebben wij tevens modellen die geschikt zijn om buiten te plaatsen. De zogeheten outdoor tafelvoetbaltafel. Deze hebben een hoogwaardige afwerking die van weerbestendige materialen zijn gemaakt. Deze tafels kunnen dus het hele jaar door buiten blijven staan. Echter is ons advies wel om er, wanneer hij niet bespeeld wordt, een afdekhoes overheen te plaatsen. Sommige buiten tafelvoetbaltafels worden standaard met hoes geleverd. Bij andere modellen zult u deze er los bij kunnen bestellen door direct te kijken bij onze afdekhoezen.

De verschillende soorten outdoor tafelvoetbaltafels.

Zoals u wellicht al heeft gezien bieden wij verschillende outdoor voetbaltafels aan. Over het algemeen geldt hoe zwaarder de tafel hoe hoger de kwaliteit. Onze modellen zijn ingedeeld in verschillende kwaliteitsklassen. Hoe meer sterren hoe hoogwaardiger de afwerking. Er zit uiteraard wel verschil in de diverse buiten voetbaltafels. Sommige hebben telescopische stangen. Deze bieden extra veiligheid doordat ze niet aan de andere kan van de tafel eruit komen. De doorlopende stangen zijn extra stevig maar komen tijdens het spelen aan de andere kant van de tafel er weer uit.  Ook zijn er speciale outdoor tafelvoetbaltafels die inklapbaar zijn. Zo kunt u ze na het spelen makkelijk in de schuur of garage plaatsen. Hierdoor blijven ze extra lang mooi. Let er bij de juiste keuze wel altijd op of de pootjes in hoogte verstelbaar zijn omdat het anders buiten niet altijd waterpas geplaatst kan worden. Tevens is er de keuze om er één te plaatsen met een glasplaat. Hierdoor kunnen de balletjes niet kwijtraken en ook niet wegschieten tijdens het spelen. Wilt u hem in het openbaar plaatsen, zoals op schoolpleinen, voetbalterreinen of jeugdcentrums dan kunt u er zelfs voor kiezen om er één te nemen met muntinworp. De meest robuuste outdoor tafelvoetbaltafel is gemaakt van beton en is nagenoeg onverwoestbaar. Bekijk onze modellen en kies de tafel die bij uw wensen past. Komt u er toch niet uit dan kunt u natuurlijk contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Onderhoud van de tafelvoetbal tafel.

Het is van belang om de outdoor tafelvoetbaltafel goed te onderhouden om de duurzaamheid te waarborgen. Dit kunt u het beste doen door de tafel regelmatig schoon te maken. Indien mogelijk de tafel naar binnen te plaatsen wanneer hij niet gebruikt wordt. Wanneer dit niet mogelijk is kunt u ook een afdekhoes gebruiken. Zorg ook dat de tafel goed waterpas staat voor optimaal speelplezier. Wilt u toch een binnen voetbaltafel dan hebben we daar uiteraard ook een zeer uitgebreid assortiment van beschikbaar.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

 1. Roberto Sport voetbaltafel Summer Free
 2. Roberto Sport voetbaltafel Summer Free met telescopische stangen
 3. FAS Tafelvoetbal tafel Sky Outdoor Blauw Wit
 4. Buffalo Outdoor voetbaltafel Storm F1
 5. Garlando Outdoor voetbaltafel Open Air Opklapbaar
 6. FAS Tafelvoetbal tafel Sky Outdoor Blauw Wit
 7. Garlando Outdoor voetbaltafel Master Pro opklapbaar
 8. Buffalo Outdoor voetbaltafel Storm F2
 9. Garlando voetbaltafel Foldy Evolution opklapbaar
 10. Garlando outdoor voetbaltafel G-500 rood
 11. Garlando Outdoor voetbaltafel G-500 blauw
 12. Garlando outdoor voetbaltafel G-2000 met telescopische stangen
 13. Roberto Sport voetbaltafel Summer Cover
 14. FAS Tafelvoetbal tafel Rainbow CP Outdoor
 15. FAS Tafelvoetbal tafel Rainbow CP Oudoor met telescopische stangen
 16. Garlando Class outdoor Voetbaltafel
 17. Garlando Outdoor voetbaltafel Olympic met muntinworp
 18. HeBlad Tafelvoetbaltafel van beton Antraciet, vandalisme bestendig
  € 2.268,75
  Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
  Verwachte levertijd indien voorradig : 1 - 28 werkdagen

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)