Roberto Sport voetbaltafel International Champion Cover

Roberto Sport voetbaltafel International Champion Cover

Klik om te vergroten

Roberto Sport voetbaltafel International Champion Cover
€ 1.199,00
Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
:5 tot 15 werkdagen
Verzendkosten: Gratis verzonden
Deze tafels worden op bestelling geproduceerd in Italië
Voetbaltafel International Champion Cover van 135 x 110 x 91 cm met stelpootjes en glasplaat extra veilig en stevig. De zeer zware uitvoering maakt deze tafel "hufterproof" en geschikt voor overal en iedereen. Er is keuze tussen een muntinworp en welke stangen. Deze tafel heeft een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
Deze tafel wordt op bestelling geproduceerd in Italië

* Vereiste velden

€ 1.199,00
Omschrijving

Details

Afmetingen 135 x 110 x 91 cm
Gewicht 95
Kleur Blauw
Gebruik Bedrijfsmatig
Stangen Telescoop stangen
Inklapbaar Nee
Glasplaat Ja
Muntsysteem Ja
Accessoires Inclusief tafelvoetbal balletjes
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie


Voetbaltafel International Champion Cover van Roberto Sport. Voetbaltafel met Muntinworp system, een Glasplaat voor bescherming en een gezandstraald speelveld van glas voor extra kwaliteit en stevigheid. De uitgebreide versie van de International Champion.

Zeer mooie tafel die bestaat uit 2 delen, waardoor het mogelijk is bij het binnenste gedeelte van het muntsysteem te komen. De onderste laag bestaat uit 22mm en de bovenlaag uit 24mm dik triplex dat beschermd wordt door een melamine coating. Hierdoor is de tafel beschermd tegen vocht en zonlicht.

Een voetbaltafel met zwaar onderstel (90 x 90mm) met stelvoeten is ook nog verstevigd door een horizontale balk. De tafel is hierdoor enorm stabiel en waterpas te zetten. De handvaten zijn van soft rubber en voorkomen dat handen snel gaan zweten, hierdoor is het ook na fanatieke spellen nog altijd fijn spelen. De tafel heeft 18mm telescoop stangen en zijn dubbel behandeld tegen roest.

De international Champion is een tafel met een perfect prijs kwaliteit verhouding. Geschikt en hufterproef bevonden voor scholen, verenigingen en openbare ruimtes. De tafel wordt standaard geleverd met 10 ballen en een spray om de stangen soepel te houden.

Aanvullende informatie


Aanvullende informatie


Algemeen

Artikelnummer 01759
Kwaliteitsklasse Professioneel
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 9
EAN code 8032793510550
Merk Roberto Sport
Duurzaamheid 8+ jaar


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen