Roberto Sport voetbaltafel Summer Cover

Roberto Sport voetbaltafel Summer Cover

Klik om te vergroten

Roberto Sport voetbaltafel Summer Cover
€ 1.199,00
Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
:5 tot 15 werkdagen
Verzendkosten: Gratis verzonden
Deze tafels worden op bestelling geproduceerd in Italië
Outdoor Voetbaltafel Summer Cover is een tafel van extra zware weerbestendige materialen die speciaal gemaakt zijn voor buiten gebruik met stelpootjes zodat hij overal geplaatst kan worden Dit model heeft een en glasplaat en hierdoor extra veilig en stevig. De poppen zitten vast aan de telescopische stangen. De afmeting van de tafel is 135 x 110 x 90cm. Wordt met gratis afdekhoes geleverd.

* Vereiste velden

€ 1.199,00
Omschrijving

Details

Afmetingen 135 x 110 x 91 cm
Gewicht 90
Kleur Blauw
Gebruik Bedrijfsmatig
Stangen Telescoop stangen
Inklapbaar Nee
Glasplaat Ja
Muntsysteem Ja
Accessoires Inclusief tafelvoetbal balletjes
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie


Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon en geschikt voor: campings, resorts aan het strand, zwem- of bad accommodaties, tuinen en openluchtgebieden in het algemeen. De uitgebreide versie van de Summer en nu uitgevoerd met muntinworp systeem en glasplaat.

De tafel is gemaakt van speciaal verzegeld triplex, behandeld door plastic laminaat 10/10 waterbestendig, tot een totale dikte van 24mm. Het speelveld is gemaakt van gehard 5mm glas, volledig water en zon proef. De speciale lekken en gaatjes in het veld laten het water toe om gemakkelijk weg te lopen en onderdelen zoals bouten, moeren en alle andere metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal.

De poppen zijn grijs en blauw en vast gegoten aan de stangen. Zo heeft u geen problemen met het breken van poppetjes.

Het speelveld is compleet bedekt met een glasplaat, waardoor het balletje in de tafel blijft. Doordat het speelveld afgesloten is, raakt het balletje niet kwijt en wordt bovendien het geluid gedempt.

Verstelbare poten om de hoogte van het speelveld aan te passen en om voor een goede verankering op de grond te zorgen De Summer Cover  wordt geleverd met gratis afdekhoes. Aan te raden is om deze te gebruiken om de duurzaamheid te waarborgen.

Aanvullende informatie


Aanvullende informatie


Algemeen

Artikelnummer 01767
Kwaliteitsklasse Professioneel
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 9
EAN code 8032793510840
Merk Roberto Sport
Duurzaamheid 8+ jaar


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen