Montage Service Tafelvoetbaltafels

Gemonteerd leveren of montage op locatie?

Er zijn twee manieren om een tafelvoetbaltafel met montage te laten leveren. Dit kan met een gemonteerde levering, of met een montage op locatie. 

Wanneer een tafel gemonteerd geleverd wordt zal de tafel in het magazijn compleet worden gemonteerd en speelklaar bij u geleverd worden. De kosten hiervoor verschillen per tafel welke meestal bij het product vermeld staan maar is doorgaans vele malen goedkoper dan montgae op locatie. Als u een tafel met montage op locatie besteld zal een monteur de tafel komen leveren en bij u ter plekke monteren.

Staat de montage op locatie niet als keuze optie bij de tafel die u wenst te bestellen, maar wilt u deze wel graag op locatie laten monteren? De kosten voor de montage op locatie van tafels zijn vanaf € 250,- euro, exclusief de reiskostenvergoeding en afhankelijk van het type tafel. Neem contact op met onze klantenservice om te vragen naar de levermogelijkheden voor een specifieke tafel.

 Gemonteerd leveren:

Bij het gemonteerd leveren van een tafel wordt deze compleet gemonteerd en speelklaar op locatie geleverd. Het is hierbij belangrijk dat u goed kijkt naar de afmetingen van de tafel om te voorkomen dat deze bij levering niet door de deur blijkt te passen, en dat er altijd hulp nodig is om de transporteur te helpen met het tillen.

Standaard alleen op de begane grond
Hulp nodig bij levering
LET OP: controleer de maten van de doorgangen goed om te voorkomen dat de tafel uiteindelijk niet blijkt te passen

Onderstaand vind u de uitgebreidere voorwaarden en punten ter voorbereiding om een tafel gemonteerd te laten leveren.

Voorbereiding Gemonteerd leveren:

Het is belangrijk vooraf te weten waar u de speeltafel gaat plaatsen. Vooral als u deze gemonteerd wilt laten leveren. Houdt u rekening dat gemonteerd leveren een drempellevering betreft. U bent hierbij zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van de tafelvoetbaltafel op de gewenste plek. 

Er zijn een aantal punten die u kunt voorbereiden voor de levering van een gemonteerde speeltafel:

1. De plek waar de tafel komt te staan is goed toegankelijk.
2. Is de drempel te bereiken met een steek-/rolwagen 
3. Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?
4. Parkeergelegenheid. Kan er voor de deur geparkeerd worden of is er betaald parkeren (kosten voor betaald parkeren zijn voor de rekening van de koper).
5. Past de tafel door de deur, gang of hal (houdt de afmetingen van de tafel bij de hand).|
6. Is de plaats recht/waterpas (dit zal voornamelijk invloed hebben op het spel zelf zodra de tafel geplaatst is).

Indien er vooraf een levering op een etage is opgevraagd zult u ook rekening moeten houden met de volgende punten:

1. Is er een lift aanwezig?
2. Is de lift groot genoeg voor de gemonteerde tafel?
3. Bij afwezigheid lift is de trap groot genoeg?
4. Voetbaltafel (in cm) L 140 x B 90 x H 160
5. Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen? 


Montage op locatie:

De naam zegt het eigenlijk al. Bij een montage op locatie wordt een tafel gemonteerd bij de levering. Dit heeft als groot voordeel dat een tafel in veel gevallen makkelijker geleverd kan worden omdat deze in de doos binnen komt en op de plaats waar u deze wenst te hebben gemonteerd zal worden. Let op: Montage op locatie is standaard op de begane grond wenst u een tafel op een verdieping de laten plaatsen. Vraag dan naar de mogelijkheden en de kosten. Deze zullen per tafel verschillend zijn. Belangrijk hierin is dat u hiervoor al weet welke tafel u op locatie wilt laten monteren. Montage van een tafel op locatie is altijd op afspraak met een levertijd van ongeveer 2-6 weken. De kosten voor de montage op locatie van tafels zijn vanaf € 250,- euro, exclusief de reiskostenvergoeding.

Voorbereiding Montage op locatie:

Het is belangrijk vooraf te weten waar u de speeltafel gaat plaatsen. Het is dan ook belangrijk dat als u een tafel op locatie laat monteren dat de plek waar deze komt te staan vrij is voor de monteur om de tafel te kunnen monteren.

Er zijn een aantal punten die u kunt voorbereiden voor de levering van een gemonteerde speeltafel:

1. De plek waar de tafel komt te staan is goed toegankelijk.
2. Is de plek makkelijk te bereiken met een steekwagen?
3. Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?
4. Past de verpakking door de deur, gang of hal (houdt de afmetingen van de verpakking bij de hand).
5. Is de plek vrij voor de plaatsing van de tafel.
6. Is de plaats recht/waterpas (dit zal voornamelijk invloed hebben op het spel zelf zodra de tafel geplaatst is).
7. Parkeergelegenheid. Kan er voor de deur geparkeerd worden of is er betaald parkeren (kosten voor betaald parkeren zijn voor de rekening van de koper).

Indien er vooraf een levering op een etage is opgevraagd zult u ook rekening moeten houden met de volgende punten:

1. Is er een lift aanwezig?
2. Is de lift groot genoeg voor de gemonteerde tafel?
3. Indien er geen lift aanwezig is:
4. Is de trap groot genoeg voor het pakket? (houdt de afmetingen van de verpakking bij de hand)
5. Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?
 

Voorwaarden:

Een levering van een gemonteerde tafel is standaard op de begane grond tot de eerste drempel. Met een montage op locatie zal dit om een ruimte op de begane grond gaan waar u de tafel geplaatst wenst te hebben.

Wenst u dat de tafel op een etage wordt geplaatst of gemonteerd? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden. Houd hierbij wel rekening met een toeslag voor levering op een etage. Bij sommige producten staat de prijs voor een levering op een etage vermeld.

Hierbij is het dan ook uw verantwoordelijkheid dat u controleert of de tafel of verpakking dan wel door het trapgat past, of in de lift past indien deze aanwezig is. U kunt dit nameten naar aanleiding van de maten die bij de tafel op onze website vermeld staan. Doe dit dan ook nauwkeurig om verrassingen te voorkomen. Speeltafels zijn vaak erg groot voor een standaard trap en zullen hier dan ook niet altijd door passen. Het is eventueel ook mogelijk om de maat van de tafel of de verpakking met karton na te maken en te kijken of dit zal passen.

Wanneer de monteur(s) bij u op locatie zijn en de tafel blijkt toch niet door de trap of in de lift te passen zult u aansprakelijk zijn voor de gemaakte kosten voor de montage, levering en tijd van de monteur(s). Uiteraard kunt u ons vooraf ook mailen om foto’s door te geven, dan kijken wij graag met u mee.

Meerwerk: Als er op locatie meerwerk nodig is, bijvoorbeeld het vrij maken van een ruimte voor een tafel, kan dit bij vooraf overleg gedaan worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Tenslotte is het erg belangrijk is dat bij een gemonteerde levering of montage op locatie de bestelling helaas niet meer retour kan.