Antwoorden optionele extra's

Hebben jullie voetbaltafels met muntinworp in het assortiment?

Wij hebben diverse voetbaltafels met muntinworp in ons assortiment. Deze zijn allemaal geschikt voor openbaar gebruik, zoals kantoren, scholen of kantines. U kunt bij het product kiezen welke munt u wenst. U kunt daarbij kiezen voor €. 0,50, €. 1,- € 2,- of speciale tokens. Bij muntinworp wordt er vaak ook een glasplaat gebruikt om de tafel af te dekken. Hierdoor raken de balletjes niet kwijt en blijft de kwaliteit het best gewaarborgd. Bij de meeste modellen is het mogelijk om het muntinworpsysteem uit te schakelen zodat er ook vrij gespeeld kan worden. Voetbaltafels met muntinworp en glasplaat kunnen vaak ook ingezet worden in speelhallen.

Hebben jullie voetbaltafels die voor wedstrijden gebruikt kunnen worden?

Wij hebben een aantal voetbaltafels in ons assortiment die voor officiële wedstrijden ingezet kunnen worden. Deze tafels zijn goedgekeurd door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF). Tevens hebben wij een aantal tafels in het assortiment die als officiële trainingstafel gebruikt mogen worden. Deze zijn van hoge kwaliteit en hebben bijna de juiste spel eigenschappen waardoor ze als officiële trainingstafel ingezet mogen worden.

Is het mogelijk om wieltjes onder een voetbaltafel te monteren?

Voetbaltafels kunnen zwaar zijn en lastig te verplaatsen. Met wieltjes onder de tafels zijn deze een stuk makkelijker te verplaatsen. Bij een aantal tafels is het mogelijk om wieltjes te monteren, bijvoorbeeld een aantal modellen van Garlando. Dit kunt u kiezen bij het product zelf. Neem contact op met de klantenservice indien u interesse heeft in een voetbaltafel van een ander merk met wieltjes dan kunnen wij voor u kijken naar de mogelijkheden.

Kan ik een eigen bedrukking op een voetbaltafel laten zetten?

Wij hebben verschillende voetbaltafels in het assortiment die bedrukt kunnen worden. Bijna alle ideeën zijn uit te werken op de voetbaltafels. Zo kunt u ervoor kiezen om een sticker op de zijkant te laten plaatsen, een complete wrap op de tafel de drukken en zelfs de complete tafel te personaliseren naar wens (incl. poppetjes en speelveld). Een personalisatie pakket is er al vanaf €. 249,- uiteraard afhankelijk van uw wensen. We raden altijd wel een tafel van hoge kwaliteit uit onze professionele categorie aan omdat het bedrukken best kostbaar is en vaak voor bedrijven wordt gebruikt dus de tafel tegen een stootje moet kunnen. Als u een voetbaltafel wenst te bedrukken dan is dat op aanvraag mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Worden accessoires meegeleverd?

Bij een voetbaltafel worden balletjes standaard meegeleverd. Per tafel kan de hoeveelheid balletjes die meegeleverd worden verschillen.