Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 574,- - € 2.999,-
Van Aan
€ 2.999,-
€ 574,-
2 tot 4 20
4 of meer 1
8 tot 12 jaar 21
12 jaar en ouder 21
4 tot 6 jaar 3
6 tot 8 jaar 10
8 jaar en langer 5
10 jaar en langer 3
Toon meer Toon minder
Thuis 17
Vereniging/ clubhuis 19
School/ Instelling 19
Bedrijf/ kantoor 19
Wedstrijden 3
Toon meer Toon minder
FAS 10
Garlando 6
Heemskerk 4
Roberto Sport 1
Toon meer Toon minder
Ja 21
Ja 2
Nee 19
Gegoten 21
Laminaat 4
Gehard glas 8
Gezandstraald glas 9
Doorlopend 19
Telescopisch 8
6 3
7 7
8 3
9 5
10 3
Toon meer Toon minder
Nylon lagers 12
Kogel lagers 8
2 tot 4 20
4 of meer 1
Standaard 19
Glasplaat 5
Muntinworp 6
Outdoor 1
Toon meer Toon minder
Ja 8
Nee 13

21 producten

21 producten

Bedrukte voetbaltafel

Waarom een gepersonaliseerde voetbaltafel?

 Op zoek naar een leuk item voor uw bedrijfskantine? Tafelvoetbal wordt steeds populairder op de werkvloer. Het is een leuk spel tijdens de pauze waardoor uw medewerkers weer met volle moed verder aan het werk kunnen nadat zij een potje stoom hebben afgeblazen. Maak het nu een echte blikvanger in de kantine door een voetbaltafel te personaliseren met bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo. Kan bedrukken van een voetbaltafel zomaar? Ja hoor, wij hebben verschillende merken en modellen voetbaltafels die helemaal naar eigen wens gepersonaliseerd kunnen worden. Natuurlijk kunnen deze mooie gepersonaliseerde voetbaltafels ook als uniek relatiegeschenk worden aangeboden. Hiermee wordt u als relatie niet snel vergeten! Bekijk hier direct de voetbatafels welke gepersonaliseerd kunnen worden. Onder de producten kunt u indien gewenst verder lezen over onze mogelijkheden.

21 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. FAS Voetbaltafel Match (gepersonaliseerd)
  FAS Voetbaltafel Match (gepersonaliseerd)
  € 574,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 2. Garlando Voetbaltafel G-200 (gepersonaliseerd)
  Garlando Voetbaltafel G-200 (gepersonaliseerd)
  € 599,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 3. FAS Tafelvoetbal tafel Charme Custom
  FAS Voetbaltafel Charme (gepersonaliseerd)
  € 795,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 4. Gepersonaliseerde Garlando voetbaltafel G-500
  Garlando Voetbaltafel G-500 (gepersonaliseerd)
  € 809,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 6 tot 8 jaar
 5. Garlando voetbaltafel G-2000
  Garlando Voetbaltafel G-2000 (gepersonaliseerd)
  € 847,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 6 tot 8 jaar
 6. FAS Voetbaltafel Fun (gepersonaliseerd)
  FAS Voetbaltafel Fun (gepersonaliseerd)
  € 869,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 6 tot 8 jaar
 7. Garlando Voetbaltafel Foldy (gepersonaliseerd)
  Garlando Voetbaltafel Foldy (gepersonaliseerd)
  € 977,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
Geen producten meer gevonden

De mogelijkheden van stickers en bedrukken bij een gepersonaliseerde voetbaltafel

Bij de meeste voetbaltafels staat beschreven welke mogelijkheden er beschikbaar zijn om deze te personaliseren. Niet alle tafels zijn voor elk van onderstaande opties geschikt maar uiteraard kunt u bij vragen contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het personaliseren door bestickeren of bedrukken van een voetbaltafel.

 • Een losse sticker: Als eerste en meest basis optie kunt u één sticker laten maken en deze laten plaatsen op uw tafel. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit uw eigen bedrijfslogo of het logo van uw relatie. Hierbij blijft de tafel zijn eigen uitstraling hebben maar wordt uw logo er wel op geplaatst. Dit is de goedkoopste en gemakkelijkste optie.
 • Complete wrap van de tafel: Maar u kunt er ook voor kiezen om de volledige zijkanten te laten bestickeren/wrappen zodat de hele tafel naar eigen idee gepersonaliseerd kan worden. Zo krijgt de hele voetbaltafel de uitstraling van uw wens maar blijven de kosten hiervan nog relatief laag. Hierin zijn ook de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u op zowel de buitenzijden als de binnenzijden een wrap laten plaatsen.
 • Het speelveld: Het speelveld zelf is ook in eigen stijl te krijgen. Dit zal dan wel altijd in combinatie met een glazen speelveld zijn. De sticker, poster of bedrukking wordt dan onder de glasplaat geplaatst waardoor het uiterst duurzaam is.
 • De kleur spelers kiezen: Om de gehele tafel in eigen stijl te krijgen is het bij sommige modellen zelf mogelijk om zelf de kleur van de spelers te kiezen. Hierdoor past de tafel nog beter bij uw team of de uitstraling van uw bedrijfskantine.
 • Onderstel spuiten: Om het helemaal af te maken kunt u bij sommige modellen zelfs kiezen om het onderstel mee te spuiten in een gewenste kleur zodat het nog meer een geheel kan worden.
 • Echte bedrukking: Uiteraard is het bij sommige modellen ook mogelijk om de voetbaltafel echt te laten bedrukken in eigen stijl. Dit zal dan direct in de fabriek plaats vinden. Het is wel duurder dan een sticker maar uiteraard ook mooier, beter in kwaliteit en veel duurzamer. U kunt bij bedrukken ook kiezen voor bijvoorbeeld alleen de zijkanten, de binnenkanten, het speelveld. Hierin is de optie dan ook weer volledig aan u welke delen van de tafel u wenst te bedrukken.

Kies het juiste model:

Hieronder kunt u de modellen terugvinden die gepersonaliseerd geleverd kunnen worden, met voorbeelden van tafelvoetbaltafels met bedrukking, Tafelvoetbaltafels met wrapping of bestickering. Helaas kunnen niet alle Tafelvoetbaltafels als gecustomized tafel geleverd worden. We raden eigenlijk altijd een tafel van hogere kwaliteit aan uit onze professionele categorie om deze te personaliseren omdat de kosten voor de personalisatie anders relatief hoog worden in verhouding van het product. Ook zal de tafel uit de professionele categorie beter passen bij de wensen van een bedrijf. Dit zijn kwalitatief goede tafels die voor jarenlang speelplezier zal zorgen. Per product staan de mogelijkheden aangegeven. Komt u er onverhoopt toch niet uit dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice.