Waarom een tafelvoetbal tafel met telescopische stangen?
Deze is extra veilig!

De tafelvoetbaltafel met telescopische stangen is de veiligste keuze voor de spelers. Door het telescopische systeem schuiven de stangen in elkaar waardoor deze er niet aan de andere kan van het speelveld weer uitkomen. Hierdoor kan de tegenstander geen stang in zijn buik of gezicht krijgen en verkleind hiermee de kans op eventuele ongelukken. Hoewel de tafelvoetbal tafel met telescopische stangen extra veilig is, verliest het wel een beetje zijn stevigheid. Uiteraard hebben al onze leveranciers ervoor gekozen om de telescopische stangen stevig te maken, maar doordat zij in elkaar schuiven zijn ze hol en hierdoor toch iets minder robuust en “hufter proof” dan doorlopende stangen. De tafelvoetbal tafel met telescopische stangen wordt dan ook het vaakst gebruikt op plaatsen waar veel kleine kinderen de tafel gebruiken of in de buurt zijn, zodat zij zich tijdens het spelen niet kunnen bezeren.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De verschillende kwaliteiten tafelvoetbal tafels met telescopische stangen

We hebben een ruim assortiment tafel voetbaltafels met telescopische stangen in verschillende prijs en kwaliteitsklassen. Zo bieden wij tafels die bij uitstek geschikt zijn om thuis te gebruiken door kleinere kinderen. Dit zijn onze basis tafels van twee, drie en vier sterren. Ook hebben wij middenklasse kwaliteit tafels die voor zowel kinderen als volwassenen te gebruiken zijn. Deze zijn van hogere kwaliteit en hebben een lekkerder speelgenot doordat de stangen soepeler schuiven, ze zwaarder zijn afgewerkt en hierdoor steviger staan.  Ze zijn geschikt voor intensief thuis gebruik en hebben de sterrenclassificatie vijf en zes. Vanaf zeven sterren zijn ze uiterst robuust en geschikt voor scholen, kantines en andere openbare instellingen. Voor deze tafelvoetbaltafels met telescopische stangen zijn er nog verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een voetbaltafel met een onbreekbare glasplaat zodat er geen balletjes in de rondte vliegen. Tevens is de optie muntinworp op verschillende voetbaltafels met telescopische stangen mogelijk. Ten slotte is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal outdoor model. Deze zijn gemaakt van weerbestendige materialen waardoor deze buiten kunnen staan. Wij raden hier echter wel een hoes bij aan.

Nu de juiste keuze maken

Bij elk individueel product hebben we zoveel mogelijk uitgebreide informatie geplaatst zodat u de producten goed kunt vergelijken. Komt u er door de enorme keuze zelf niet uit? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar. Zij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze tafelvoetbal tafel met telescopische stangen die aansluit bij uw wensen.