Etan Topshot

Vanaf 2004 is Etan Trampolines BV ook distribiteur van Topshot producten. Etan Topshot levert onder andere voetbaltafels, sjoelbakken, airhockey tafels  en pooltafels aan. Al deze producten hebben wij in ons assortiment opgenomen in onze verschillende webshops. Etan heeft naast zijn trampolines dus ook speeltafels in haar assortiment opgenomen waardoor zij producten aanbieden om alle seizoenen speelplezier te kunnen beleven voor het hele gezin. 

De kwaliteit van Topshot. 

De Topshot tafelvoetbal tafels zijn, net als alle andere producten die Etan verzorgt, van hoge kwaliteit. Binnen het assortiment van de Topshot tafelvoetbal tafels zijn er verschillende kwaliteitsklasse beschikbaar zodat er voor de meeste doelgroepen een geschikte tafel te vinden is. Doordat de meeste producten binnen Europa worden vervaardigd en door de duurzame materialen waarmee de tafels zijn geproduceerd, zijn alle modellen van goede kwaliteit. De afwerking van alle tafels zijn ook van zeer hoogwaardige kwaliteit. Tevens heeft Etan leuke designs zodat er een mooie tafel voor ieders wens te kiezen valt. Een tafelvoetbal van Topshot staat garant voor jaren lang speel plezier. Etan Topshot kenmerkt zich hiermee. Fun you can trust! 

Wat is tafelvoetbal? 

Tafelvoetbal is een spel met 2 partijen van elf houten of kunststof poppetjes. Met ijzeren stangen zijn deze poppetjes verbonden aan de tafel. De tafels zijn opgesteld gelijkwaardig aan een echt potje voetbal; één keeper, twee verdedigers, vijf middenvelders en drie aanvallers. Het doel van het spel is het balletje in het doel van de tegenstanders te krijgen. Het is mogelijk het spel met 2 of 4 spelers te spelen. Komt u er toch, door de vele keuzemogelijkheden, niet helemaal uit, dan kunt u onze kieswijzer raadplegen. Tevens staat onze klantenservice voor u klaar om u te helpen bij het maken van een beslissing.  U kunt dit doen door een mail te sturen, een telefoontje te plegen of per product een vraag te stellen via onze site. 

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

  1. TopShot Voetbaltafel Hattrick

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)