Uitgebreid aanbod Heemskerk voetbaltafels

Een ruim assortiment Heemskerk voetbaltafels is te vinden op deze pagina. Uiteraard zijn er verschillende maten, kleuren en kwaliteitsklassen beschikbaar. Zo hebben we Heemskerk voetbaltafels van basis kwaliteit die geschikt zijn voor minder intensief gebruik. Vaak zijn deze ook klein van formaat en dus tevens geschikt voor kleine kinderen of voor kleine ruimtes. Voor kleine kinderen adviseren wij eigenlijk altijd telescopische stangen omdat deze niet aan de andere kan van de tafel er weer uitkomen. De middenklasse tafels kunnen intensief bespeeld worden en zijn dus geschikt om op school of in de kantine te plaatsen. Thuis kan natuurlijk ook. Ten slotte zijn er ook professionele Heemskerk Voetbaltafels die zeer geschikt zijn om in openbare ruimtes te plaatsen. Hierin valt dan ook de keuze om er één met muntinworp te nemen. Door er één te kiezen met muntinworp dragen de spelers ook een beetje mee in het onderhoud van de Heemskerk voetbaltafel. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid voor een onbreekbare glasplaat. Hierdoor kunnen de balletjes tijdens het spelen niet uit het veld raken en wordt de kans op ongelukken hiermee verkleind. Ook raken de balletjes hierdoor niet gauw kwijt. Komt u er door de vele keuze mogelijkheden niet uit, dan adviseren wij u een kijkje te nemen in onze kieswijzer, of u kunt contact opnemen met een van onze specialisten die graag al uw vragen beantwoordt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Uitleg tafelvoetbal

Tafelvoetbal wordt gespeeld op een voetbaltafel met aan de twee lange zijden vier stangen. Elke stang heeft één keeper, twee verdedigers, vijf middenvelders en drie aanvallers. De poppetjes zijn net zo opgesteld als in een echt potje voetbal. Het doel van het spel is, net als met gewoon voetbal, het balletje in het doel van de tegenstander te krijgen. Er zijn twee partijen die kunnen worden gevuld met 2 of 4 spelers. 

Heemskerk-Sport uitgegroeid tot tafelvoetbal tafel specialist

In 1962 is het bedrijf Heemskerk-sport opgericht door de gebroeders Heemskerk. Zij waren ex-tafeltennis kampioenen van Nederland en hebben in 1937 de eerste Tafeltennis onderdelen geproduceerd en verkocht. Pas na de oorlog kwam er meer vraag naar Tafeltennis en toen zijn ze in snel tempo groter geworden, waardoor ze in 1962 ook aan sportwinkels en warenhuizen gingen leveren. Zij konden zich onderscheiden doordat alles handgemaakt was en hierdoor kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd werd. Tegenwoordig ziet u naast tafeltennis ook veel Heemskerk voetbaltafels, airhockey tafels en pooltafels. In Nederland is Heemskerk-Sport nog één van de weinigen die een eigen fabriek heeft naast hun kantoor in Roelofarendsveen. Daarnaast is Heemskerk-Sport ook exclusief distributeur van de Roberto Voetbaltafels uit Italië.