Roberto Sport voetbaltafel Top Speed (ITSF)

Roberto Sport voetbaltafel Top Speed (ITSF)

Klik om te vergroten

Meer Views

  • Roberto Sport voetbaltafel Top Speed (ITSF)
Roberto Sport voetbaltafel Top Speed (ITSF)
€ 1.198,99
Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
:5 tot 15 werkdagen
Verzendkosten: Gratis verzonden
Deze tafels worden op bestelling geproduceerd in Italië
Voetbaltafel Top Speed is officieel goedgekeurd door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF) en wordt momenteel gebruikt bij de WK's De afmeting van deze tafel is uiteraard de officiële wedstrijdmaat van 135 x 110 x 95 cm.

* Vereiste velden

€ 1.198,99
Omschrijving

Details

Afmetingen 137 x 134 x 91 cm
Gewicht 98
Kleur wit
Gebruik Professioneel
Stangen Doorlopende stangen
Inklapbaar Nee
Glasplaat Nee
Muntsysteem Nee
Accessoires Inclusief tafelvoetbal balletjes
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie

NIEUW! De nieuwe officiële ITSF voetbaltafel van Roberto Sport. Elke voetbaltafel krijgt een plaatje met nummering en goedkeuringsbewijs van de ITSF. De nieuwe tafel voor de World Tour heeft nieuwe graphics en is voor het oog een prettige verschijning.


Een dikke zijwand van 30 mm, vervaardigd uit populierentriplex bedekt met twee vellen MDF zorgt ervoor dat de tafel veel stevigheid geeft en robuust is. De poten van het ijzeren onderstel lopen door tot de bovenkant waardoor de tafel nog stabieler is. Daarbij is elke poot verzwaard zodat zelfs de fanatiekste potjes zonder problemen gespeeld kunnen worden. Dankzij de stevige en brede stelvoeten is de tafel goed stabiel en waterpas te zetten.


Het speelveld is gemaakt van gezandstraald gehard glas en geeft extra grip voor spelers om de bal te controleren en te schieten. De opstaande randen en hoeken zijn nieuw ontwikkeld en gemaakt van kunststof. Deze randen en hoeken (exclusief Design Roberto Sport) geeft het spel een betere en eerlijkere dimensie door een verbeterde rol en kaatst kwaliteit.


De stangen zijn 18mm dik en bevatten sterke en gegoten poppen met ronde voeten voor extra controle van de bal. De poppen worden standaard geleverd in blauw en rood.

Aanvullende informatie


Aanvullende informatie


Algemeen

Artikelnummer 0top
Kwaliteitsklasse Professioneel
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 9
Geschikt voor Wedstijden
Merk Roberto Sport
Duurzaamheid 8+ jaar

Onderstel

Stelpootjes Ja


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen