Tafelvoetbaltafel kopen

Tafelvoetbal tafel kopen? Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een voetbaltafel, merkt u al snel dat er een ruime keuze is in soorten, kwaliteiten en maten. Zo kunt u bij ons leuke betaalbare indoor en outdoor voetbaltafels kopen voor ieders budget. Tevens is er de keuze in opklapbare en verrijdbare modellen. Hierdoor is deze makkelijk te plaatsen en te verplaatsen waardoor het voor veel mensen een goede optie is. Hij neemt niet altijd heel veel ruimte in beslag. Houdt u er hierbij wel rekening mee dat, door het opklapsysteem, het onderstel iets aan stevigheid kan verliezen. Er zijn verschillende kwaliteiten verkrijgbaar, zoals tafels voor kleine kinderen, of thuis gebruik en de professionele voetbaltafels die tevens in openbare ruimtes geplaatst kunnen worden. Vaak geldt hoe duurder het model is des te meer kwaliteitsonderdelen er zijn verwerkt wat direct betrekking heeft op de duurzaamheid. Een model waar veel sterke en stevige onderdelen in zijn verwerkt zal langer mee gaan. Maar ook in het goedkopere segment hebben we een leuk assortiment die leuk zijn bij hobby gebruik, oftewel leuk voor thuis!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 209

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 209

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wedstrijd voetbaltafels

Ook voor een wedstrijd model bent u bij ons op het juiste adres, zo hebben wij professionele wedstrijd tafelvoetbaltafels die officieel gekeurd zijn door de Italiaans Tafelvoetbal Bond FICB en modellen die officieel goedgekeurd zijn door de Internationale Tafelvoetbal Bond ITSF. Deze tafels hebben uiteraard het beste speelcomfort en zijn zeer robuust ontworpen. Ook voor op scholen en instanties of voor bijvoorbeeld in kantines zijn deze tafels zeer geschikt.


Voor elke situatie een geschikte tafel

Of er nu een tafelvoetbal tafel voor in een slaapkamer is gewenst of voor op kantoor, wij hebben zeker de geschikte tafel hiervoor. Vanaf 30 euro is er al een tafelmodel verkrijgbaar, dus is er voor elk budget is er wel een leuke te vinden. Zo kunt u bij ons ook bijvoorbeeld tafelvoetbal tafels van karton kopen, deze kunnen heel leuk dienen als promotie materiaal of iets dergelijks. Maar ook voor op scholen, bij bedrijven, instanties of zelfs in cafés hebben wij een leuk assortiment van duurzame en zware kwaliteitsklasse. Deze modellen zijn onder andere met muntinworp, glazen platen, solide stangen en/of een gesloten balletjessysteem. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een navigatiemenu gemaakt waarin u de keuze kunt filteren. Let er op dat de kleinere tafels niet geschikt zijn voor volwassenen. Wilt u toch meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met een van onze specialisten. Zij staan graag voor u klaar om u te begeleiden in het maken van de juiste keuze.