Welke tafelvoetbal tafel met Muntinworp kopen

In ons assortiment hebben wij een zeer ruim aanbod van tafelvoetbal tafels met muntinworp. Al deze tafels zijn van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. De gebruikte materialen van de voetbaltafels met muntinworp of muntproever zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje. Hierdoor zijn ze allemaal geschikte voor een fanatiek potje tafelvoetbal. Echter zit er nog wel verschil in de afwerking. Over het algemeen geldt hoe zwaarder de tafel hoe hoogwaardiger deze is afgewerkt. Er zijn verschillende merken die voetbaltafels met muntinworp produceren. Onze allerbeste tafel is de Deutscher Meister Grande Luxe. Deze is praktisch onverwoestbaar. Wilt u een hele goede tafelvoetbal tafel met muntinworp maar wel iets minder betalen kunt u kiezen voor de Garlando modellen. De FAS Voetbaltafels met Muntinworp zijn er in verschillende prijs- en kwaliteitsklasse. Zodat u ook met een lager budget een prima tafel kunt plaatsen. De Roberto Sport voetbaltafels met muntinworp zijn ook van zeer hoge kwaliteit maar worden alleen op bestelling in Italië geproduceerd waardoor de levertijd hiervan iets langer is dan van de andere modellen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Alle voetbaltafels met muntinworp zijn geschikt voor openbaar gebruik

Door de hoogwaardige en duurzame afwerking zijn al deze voetbaltafels met muntproever geschikt om in het openbaar te gebruiken. Zo kunnen deze worden ingezet op scholen, (voetbal)kantines, jeugdcentrums, speel-o-theken en andere openbare plaatsen. Doordat ze voorzien zijn van een muntproever zullen de spelers een kleine bijdrage leveren aan het onderhoudt van de tafel. Bij de meeste modellen is het tevens mogelijk om het muntinworpsysteem uit te schakelen waardoor hij op vrij spelen komt. Daarnaast is eer bij sommige modellen de keuze welke munten er gebruikt kunnen worden; 50 cent, 1 euro, 2 euro of speciale tokens. Wanneer u toch niet persé een tafelvoetbal tafel met muntinworp wilt kunt u ook kiezen voor onze professionele voetbaltafels.

De verschillende mogelijkheden?

Binnen onze tafelvoetbal tafels met muntinworp bestaat er de keuze voor een onbreekbare glasplaat. Een glasplaat zorgt ervoor dat het balletje tijdens het spel niet uit het veld kan raken zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren met rondvliegende balletjes. Daarnaast kunnen er geen ballen kwijtraken. Tenslotte is er nog de keuze tussen doorlopende stangen of telescopische stangen. Het voordeel van doorlopende stangen is dat deze extra stevig zijn. Echter komen deze er aan de andere kant van de tafel weer uit waardoor deze in de buik van de tegenstander terecht kunnen komen. Telescopische stangen schuiven in elkaar waardoor ze er niet aan de andere kant van de tafel uitkomen en de kans op ongelukken wordt verkleind. Dit gaat helaas vaak wel ten koste van de stevigheid van de stangen. Komt u er zelf toch niet uit? Neem dan contact met één van onze specialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.