Welke indoor tafelvoetbaltafel kopen?

Er zijn diverse mogelijkheden voor een indoor tafelvoetbaltafel die geschikt is voor binnen. Zo bieden wij standaard modellen die een vast onderstel hebben maar ook indoor voetbaltafels die een speciaal onderstel hebben die ingeklapt kan worden. Hierdoor kunnen deze modellen vaak makkelijker geplaatst worden omdat ze simpel weer aan de kant te schuiven zijn. Let hierbij wel op dat het iets aan stevigheid kan verliezen. Verder bieden wij de mogelijkheden met of zonder telescopische stangen. Telescopische stangen zijn extra veilig omdat ze in elkaar schuiven en dus niet aan de andere kant van de binnen tafelvoetbaltafel er weer uitkomen. Voor kinderen is dit zeker een aanrader. Houdt er echter rekening mee dat deze stangen minder stevig zijn dan de solide stangen. Een verdere mogelijkheid is te kiezen voor een glasplaat zodat het balletje tijdens het fanatiek spelen op de indoor tafelvoetbal tafel niet in de rondte kan vliegen. Deze modellen zijn wel wat duurder en speciaal geschikt voor openbaar gebruik. Tevens zijn er indoor voetbaltafels zonder glasplaat die ook in het openbaar ingezet kunnen worden. Deze hebben een hoogwaardige afwerking waardoor ze tegen een stootje kunnen. Tevens zijn er  ook professionele voetbaltafels die geleverd kunnen worden met muntinworp.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

129-160 van 178

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

129-160 van 178

Voor wie zijn de indoor tafelvoetbaltafels geschikt?

We hebben diverse maten indoor tafelvoetbaltafels die speciaal geschikt zijn voor iedereen. De kleinste modellen zijn geschikt voor kinderen tot een jaar of 10. De iets grotere modellen zijn geschikt voor kinderen tot een jaar of 14 en de grootste modellen zijn ook geschikt voor volwassenen. Let hierbij ook op de hoogte van de indoor tafelvoetbaltafel zodat het een hoogte is waarbij de spelers er goed bij de stangen van de indoor voetbaltafel kunnen. Houdt er ook altijd rekening mee dat er nog wat vrije ruimte is zodat de spelers er goed bij kunnen omdat er soms muren of andere obstakels binnen zijn moeten de spelers wel de ruimte hebben om te kunnen spelen

Welke kwaliteiten zijn er?

We hebben een uitgebreid assortiment indoor tafelvoetbaltafels. Over het algemeen geldt Hoe zwaarder de tafel is afgewerkt hoe hoger de kwaliteit en duurzamer het product. Wij hebben onze tafelvoetbaltafels in gedeeld in kwaliteitsklasse. Hoe meer sterren, hoe beter hij is afgewerkt en hoe duurzamer het product. Wilt u een tafel die op het werk, op school of een andere instelling geplaatst moet worden kijk dan naar onze hoogste kwaliteit tafels. Die kunnen tegen een stootje en zijn uiterst duurzaam. Bekijk hier onze Professionele tafelvoetbaltafels.