Gepersonaliseerde tafels

Ontwerp je eigen tafel

Lees meer
Gepersonaliseerde tafels
Tafels met glasplaat

Voor openbare locaties, kantines en scholen

Lees meer
Tafels met glasplaat
Accessoires

diverse accessoires

Lees meer
Accessoires
Onze kampioenen

 

Tafelvoetbal tafel kopen bij Tafelvoetballand.nl: alle topmerken onder één dak

Tafelvoetbal is een heel leuk spel voor jong en oud. Het doel van het spel is het balletje door de 11 poppetjes in de goal van de tegenstander te schieten. Het is absoluut niet aan leeftijd gebonden en iedereen kan het leren. Het kan thuis, op het werk, op school of zelfs professioneel en uiteraard binnen of buiten.

Ons ruime aanbod tafels

Tafelvoetballand.nl is gespecialiseerd in tafelvoetbal tafels. Er zijn bij ons diverse kwaliteiten en prijsklassen te verkrijgen van diverse merken zoals; Buffalo, Deutscher Meister, Fas, Garlando, Heemskerk, Roberto Sport en Topshot. De verschillende merken voetbaltafels hebben binnen hun assortiment diverse kwaliteitsklasse. Door ons ruime assortiment kunt u ervoor kiezen om dit enerverende spel thuis, in de kantine of zelfs in openbare ruimtes te plaatsen. Daarnaast zijn er tafels die gekeurd zijn door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF) en speciaal geschikt voor professionele wedstrijden. Bijna 150 verschillende modellen, kwaliteiten en kleuren voor zowel binnen als buiten tegen scherpe prijzen. Voor elk budget en alle wensen hebben wij een passende voetbaltafel. U kunt zich bij het kopen laten informeren door onze specialisten over de verschillende eisen waar uw tafel aan moet voldoen of u kunt onze kieswijzer raadplegen.

De verschillen tussen de tafelvoetbal tafels

Door ons ruime assortiment hebben wij voor iedereen een geschikte tafelvoetbaltafel. Ons assortiment begint al bij een tafelmodel die overal op geplaatst kan worden. Deze zijn speciaal geschikt voor kleine kinderen of om mee te nemen op reis. Daarnaast hebben wij andere kleine modellen die geschikt zijn voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Deze zijn minder hoog en kleiner van formaat waardoor ook de kleinere kinderen hier leuk op kunnen spelen. Verder zit het verschil in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Hoe hoger de kwaliteit hoe steviger het onderstel, hoe zwaarder de tafel en hoe steviger stangen. De stangen zullen ook steeds soepeler door de geleiders glijden. Ook is er de keuze tussen telescopische stangen of doorlopende stangen. Telescopische stangen zijn veiliger doordat ze niet uit de andere kant van de tafel komen, maar doorlopende stangen zijn meestal steviger. Het speelveld kan van verschillende materialen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld van een mdf plaat of een onbreekbare glasplaat. Op een glasplaat rolt het balletje veel beter heen en weer. De glasplaat kan ook gezandstraald zijn waardoor er geen weerspiegeling in voorkomt. Wanneer u niet zoveel ruimte heeft zijn er ook speciale opklapbare tafelvoetbal tafels. Deze hebben meestal wieltjes en nemen dus niet zoveel ruimte in beslag.

Professionele tafelvoetbal tafels

Wanneer een tafelvoetbaltafel tafel bijvoorbeeld op scholen, instanties of bedrijfskantines wordt gebruikt, zal er al snel gekozen worden om een professionele tafelvoetbal tafel te kopen. Deze zijn van zeer degelijk materiaal en “hufterproof” waardoor er ook door veeleisende doelgroepen gebruik van gemaakt kan worden. Ze kunnen dan ook op bijna alle plaatsen worden ingezet. Wilt u een professionele voetbaltafel met muntinworp? Zelfs daar bieden wij ruime keuze in. De muntinworp kan meestal op vrij spel gezet worden en er zijn mogelijkheden tussen tokens, €.0,50, €.1,00 of €.2,00

Een tafel voor binnen of voor buiten

In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om een indoor tafelvoetbal tafel indoor tafelvoetbaltafel te plaatsen. Deze zijn alleen geschikt om binnen te gebruiken maar ze worden ook meestal binnen gebruikt. Toch hebben wij ook speciale outdoor tafelvoetbal tafels. Doordat de materialen weerbestendig zijn kunnen ze het hele jaar buiten blijven staan. Door de stevige en robuuste materialen zijn ze wel wat duurder dan de binnen varianten. Het is wel raadzaam om er een afdekhoes omheen te plaatsen om de levensduur te verlengen. 

Advies?

Neem contact op met een van onze specialisten
Advies?

Onze erkende merken